Jess på resultatlista for første gang!

Jess har begynt å skjønne poenget med disse konkurransene vi reiser på. Foto: Nina Hansen.
Jess har begynt å skjønne poenget med disse konkurransene vi reiser på. Foto: Nina Hansen.

Denne helgen gikk turen til Fredrikstad, og FOR en helg det ble, for begge hundene!

Jess

Jeg begynner med henne, siden hun kom gjennom sitt første løp i helgen! Tross en vegring og litt surr ble det en 12. plass -flink jente! At det kom til å bli litt tull ved slalomen og hjulet visste jeg på forhånd. Inngangen vi fikk er den hun er dårligst på, og hjul har hun ikke trent så mye på. Derfor valgte jeg å gå på venstre side av det for å støtte henne litt ekstra, selv om det ble litt klønete for vegen videre.

Jess på 12. plass! Ikke så verst tid tross litt rot og en vegring.
Jess på 12. plass! Ikke så verst tid tross litt rot og en vegring.

Også lørdag gjorde hun en god jobb, selv om jeg merker at hun er langt fra så selvstendig på konkurranser som hjemme! Det viktigste var likevel at vi var på nett sammen, og det var vi! Dottene i ørene hennes hadde forsvunnet, selv om tunnelsynet ikke var helt borte, jfr filmen 😉

Tequila

Tequila røsket med seg en seier i agility, en 4. plass i hopp, en disk i agility søndag og en 3. plass i hopp. Veldig fornøyd med henne! Vi begynner å finne en god «oppskrift» på treningsmengde, optimal oppvarming og belønning. Det kommer jeg til å jobbe videre med for å få mest mulig av potensialet hennes ut på banen.

Tusen takk til Mette som filmet nesten alle løpene våre denne helgen 🙂

Neste helg går turen til Hadeland – det gleder jeg meg til!

Bli med i samtalen

  1. Jammen er dere supre.. Vi heier… Med rotta i klasse tre blir vi jammen konkurrenter også.. Håper bitcha er klar for ei rotte i klassa…. Sees neste helg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *