Superhunder!

Marthe og Mila, jeg og Tequila og Kari med Felix og Marco røsket med oss premier i helga, det ble premier på alle fra Åsmarka blandede som stilte til start - opptil flere til og med! Flere cert, championat og pallplasser. Annette med Frøydis og Streken hadde dratt da bildet ble tatt.
Marthe og Mila, jeg og Tequila og Kari med Felix og Marco røsket med oss premier i helga, det ble premier på alle fra Åsmarka blandede som stilte til start – opptil flere til og med! Flere cert, championat og pallplasser. Annette med Frøydis og Streken hadde dratt da bildet ble tatt.

Både Jess og Tequila overgikk forrige helg under Hadeland hundeklubb sitt stevne i helga – utrolig moro! Stas var det og at våre treningskamerater også gjorde det knallbra! Video av noen av våre løp her. Fikk dessverre ikke med dagens agilityløp av Tequila, som jeg var veldig fornøyd med! Takk til Marthe, Kari og Nina som filmet 🙂

Tequila

Veldig bra trøkk i henne i helga. Komprimerte stevner med klassene samlet passer tydeligvis henne veldig godt. Det vi må jobbe mer med er wraps (tette svinger rundt vinge) og høyere fart i slalomen.

  • Agility lørdag: 1. plass, 0 feil, 39,30 (raskeste tid, nest beste tid var 41,35)
  • Hopp lørdag: 4. plass, 0 feil, 34,46 (32,96 raskeste tid)
  • Agility søndag: 1. plass, 0 feil, 42,06 (raskeste tid, nest beste tid var 46,65).
  • Hopp søndag: 7. plass, 5 feil (vegring slalom), 31,88.

Jess

Lørdagens løp var ikke bra. Flere riv, og vi var ikke på nett. Disket da hun løp inn i feil tunnel. Søndag derimot, gikk hun kjempebra! En vegring i slalom på grunn av at kroppen min glemte å holde igjen før inngangen (hodet trodde det ble gjort) og et riv, men alt i alt, veldig fornøyd! Tiden ble bra tross vegringen:

  • Hopp lørdag: Disk
  • Hopp søndag: 13. plass, 10 feil, 25,12 (beste tid 21,70).

Jeg sliter fortsatt litt med å stole på henne og slappe av, så blir litt kaving og rykk og napp, men det kommer seg 😉

Neste stevne er Norwegian open i slutten av oktober. Dit kommer noen av verdens beste utøvere, og jeg gleder meg til å måle meg mot dem! I mellomtiden får vi trene best mulig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *