Agility, vanntredemølle, tur og styrkerom

Sponset

Tequila var glad for å starte dagen med en liten agilityøkt.

Har jeg husket å si at jeg ELSKER tirsdagene mine…? 😉

Dagen i dag har vært særdeles effektiv. Den startet med en morgenøkt med agility hjemme. Jess trente på felt, og Tequila på slalom (der har hun MYE å vinne…!).

Deretter fikk hundene en pause, imens jeg ryddet i styrketreningsrommet vårt. Jeg fikk også fylt opp parken med en ny balansepute vi har kjøpt, og jeg hang opp plansjene over hundens muskulatur, skjelett og triggerpunkter.

Styrketreningsrommet begynner å bli velutstyrt!

Deretter fikk Jess en ny økt med agility, denne runden med fremadsending i fokus. En kort, men intens og bra økt, som ble avsluttet med en heftig slalom!

Så gikk turen til Brumunddal for å gå på vanntredemølle med Jess og Tequila. Tequila skal styrke muskulaturen i beina sine, og Jess skal bli sterkere i ryggen sin, slik at vi forhåpentligvis kan forebygge skader. Ryggen er et utsatt punkt, så det tror jeg er en god investering! En gang i uka går hundene på mølla.

Jess koser seg med å gå på vanntredemølla!

Vi benyttet også anledningen til å reise innom for å hente noen nye sekker med Kingsmoor til hundene. Vi gikk nesten tom før helgen (jeg trodde jeg hadde en sekk mer enn jeg hadde…), så på tide å fylle opp lagrene litt! Kingsmoor er vår forsponsor, og Max har tidligere prydet noen av sekkene. Nå har de imidlertid fått nytt design. Han var litt usikker på hva han syntes om det 😉

Max, Tequila og Jess med dagens fangst.

Dagen ble avsluttet med en tur i skogen i det fantastiske været. SÅ deilig for både to- og firbeinte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *