Slik fikk vi 5.plassen i Nordisk mesterskap

Tequila fikk en 5. plass i Nordisk mesterskap! Foto: Jukka Pätynen, Koirakuvat.fi

Snart har en uke gått siden vi dro til Stockholm for å delta på vårt fjerde nordiske mesterskap. Vi dro hjem med en 5. plass i bagasjen. Det er jeg veldig fornøyd med, selv om en pallplass var målet! En slik plassering i selskap med Nordens, og noen av verdens beste utøvere, er ganske heftig!

Tequila var usikker på underlaget og slalomen (som hadde blitt montert feil på treningen) i det første løpet, men det gikk seg heldigvis til etter hvert. Hun er en drøm å gå med – jeg vet stort sett alltid nøyaktig hvor jeg har henne og hvordan vi skal løse banene for å få det beste ut av henne. Det vi skal jobbe med fram mot neste sesong er først og fremst fart i slalom, der er det MYE å hente. Farten generelt bør også forbedres, men en spitz er som en god vin – den blir bare bedre med årene 🙂

Jeg håper vi får muligheten til å representere Norge også neste år. Tequila har i alle fall vist at hun kan, og at en pallplass individuelt er innen rekkevidde!

Her kan du se løpene våre. Tusen takk til Victoria for filming!

 

Detta inlägg är publisert i agility, konkurranse, Tequila, video. Skapa ett bokmärke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *