Slik fikk vi 5.plassen i Nordisk mesterskap

Tequila fikk en 5. plass i Nordisk mesterskap! Foto: Jukka Pätynen, Koirakuvat.fi

Snart har en uke gått siden vi dro til Stockholm for å delta på vårt fjerde nordiske mesterskap. Vi dro hjem med en 5. plass i bagasjen. Det er jeg veldig fornøyd med, selv om en pallplass var målet! En slik plassering i selskap med Nordens, og noen av verdens beste utøvere, er ganske heftig!

Tequila var usikker på underlaget og slalomen (som hadde blitt montert feil på treningen) i det første løpet, men det gikk seg heldigvis til etter hvert. Hun er en drøm å gå med – jeg vet stort sett alltid nøyaktig hvor jeg har henne og hvordan vi skal løse banene for å få det beste ut av henne. Det vi skal jobbe med fram mot neste sesong er først og fremst fart i slalom, der er det MYE å hente. Farten generelt bør også forbedres, men en spitz er som en god vin – den blir bare bedre med årene 🙂

Jeg håper vi får muligheten til å representere Norge også neste år. Tequila har i alle fall vist at hun kan, og at en pallplass individuelt er innen rekkevidde!

Her kan du se løpene våre. Tusen takk til Victoria for filming!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *