Noe av det beste vi har gjort i konkurranse!

Begge hundene har vært flinke på stevne i helgen! Her er sløyfene til Tequila. Hun dro med seg en seier i hopp og en 2. plass i agility.

I dag hadde jeg et råbra åpen-løp med Jess. Hun fulgte bra, hadde en fantastisk slalominngang og god fart. Skulle gjerne hatt det løpet på film! Men hva skjedde så? Slutten på banen vi hadde var svært lik hopp klasse 1-banen vi hadde gått for samme dommer like før. Dermed glemte jeg en «ut» på et hopp og gjorde som på klasse 1 i stedet, og vi disket. Litt surt, siden det hadde vært kult å måle seg mot klasse 3-hundene, men uansett – veldig fornøyd! Var kun meg å skylde på, og bedre flyt kan jeg ikke huske å ha hatt i konkurransesammenheng tidligere. I de andre løpene var det flere ting å ta tak i, men den jobben tar vi hjemme fram mot neste stevne.

Jess fikk også en 4. plass med beste tid i hopp i går – med stand-in handler! Marthe stilte sporty opp som reservehandler da jeg ikke kunne dra selv på lørdag, og det gikk så det suste. I agility var Jess i overkant «morsom», men slik kan hun være iblant. Ikke bare bare å være fersking! Tusen takk, Marthe!

Tequila har også vært helt super i dag. Hun fikk en 1. plass i hopp, og en 2. plass i agility. Tiden var bra, men jeg vet at den kunne vært enda bedre om jeg hadde vært litt mer «på» enn jeg var. Formen var ikke den beste, og dermed klarte jeg ikke helt å henge med. Men det tar vi igjen senere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *