2. plass og napp som ikke var napp!

Tjuvstarter må det bli slutt på… Foto: Claudia Zenner.

I helgen var det stevne i Arendal, og det ble en knall avslutning på utesesongen!

Tequila dro i land en 2. plass i hopp på lørdag, som ble premiert med en flott rosett. Agilityløpet disket hun takket være en litt for lang arm fra min side… Dermed ble det tunell i stedet for bom… Søndag hadde jeg ikke meldt henne på, siden det ville kollidert med Jess sine løp.

Jess har vært veldig flink i helgen! Hun har levert fine løp med felt, slalominnganger og det hele. Det som imidlertid var «urovekkende» var tjuvstartene hennes, som ødela mulighetene for napp på noen ellers gode løp. Ganske surt, så det må vi trene mer på framover! Men med så mange ting som har blitt bedre er jeg likevel veldig fornøyd med helgen, bare se her:

Tequila sine løp:

Detta inlägg är publisert i agility, Jess, konkurranse, Tequila, video. Skapa ett bokmärke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *