Så mye er det mellom Tequila og verdensmesteren – Norwegian Open 2017

Tequila i farta på Nordisk mesterskap tidligere i år. Denne helgen har vi deltatt på Norwegian open. Foto: Jukka Pätynen, Koirakuvat.fi

I lang tid har jeg gledet meg til å konkurrere mot flere av de beste utøverne i verden. Det er moro å måle seg mot de beste, det trenger jeg for å holde motivasjonen oppe!

Hadde gledet meg veldig til å løpe med Jess, men slik ble det ikke. I stedet bar det til veterinæren fredag formiddag.

Røde og verkende øyne = ingen konkurranse på Jess!

Etter å ha fått frø fra strå i øynene på tur torsdag (som jeg trodde jeg hadde fått bort), våknet hun opp med såre og verkende øyne fredag. Etter rens og sjekk hos veterinære viste det seg at hornhinnen heldigvis ikke var skadet, men noen konkurranse ble det dermed ikke på henne. Man skal ikke konkurrere med en hund som ikke er helt frisk, selv om det «bare» er litt vondt i øynene!

Det høres sikkert veldig dumt ut, men det var litt nedtur å bare skulle løpe med Tequila. Ikke fordi hun ikke er flink, for DET er hun! Men fordi det er så forutsigbart. Vi kjenner hverandre ut og inn, og jeg er veldig heldig med at hun stort sett går feilfritt. Farten er imidlertid ikke høy nok til å kunne hamle opp med de aller beste, så da blir fokus å se på hvor nærme man kan komme de beste. Det har vi gjort!

Jeg og Tequila lå stabilt cirka 6-7 sekunder bak verdensmester Tobias Wüst.

Nå skal det også sies at verken Tequila eller jeg ikke hadde toppfart denne helgen. Jeg var skikkelig forkjølet med hodepine, og Tequila er i ferd med å trappe ned til friperioden sin, som starter nå. Så ganske fornøyd er jeg, selv om jeg gjerne skulle vært nærmere!

Les også: Gi konkurransehunden en pause!

Senere skal også Jess få agilityfri, men først bærer det til Tyskland! Noen verdensmestre skal vi få målt oss mot lell – blant annet Tobias, som vi skal trene hos på fredag 😀

Her kan du lese om fjorårets Tysklandstur:

Noen av Tequila sine løp på Norwegian open 2017:

Detta inlägg är publisert i agility, Jess, konkurranse, Tequila, video. Skapa ett bokmärke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *