Du har ikke tid til å trene bikkja di, men du har tid til å sitte inne og se på «Farmen»…?

Har du lite tid å ta av, så planlegg den bedre. Vi har alle 24 timer i et døgn, og det er opp til hver og en av oss hvordan vi velger å bruke dem.

Vel, da synes jeg ikke særlig synd på deg om du ikke når målene dine med den bikkja heller. Uansett hvordan man vrir og vender på det er det snakk om prioriteringer.

Det man vil får man til. Hvis man vil det nok.

Noe må som regel ofres. Kanskje må du droppe den serien du følger med på på TV, eller ditche vennene dine som skal ut. Trappe ned jobben og gå ned i lønn for å få mer fritid. Eller velge bort det å få barn.

Kommer du til et punkt hvor du ikke ser at det kan kuttes mer, så se på hvordan tiden kan brukes bedre. Har du en halvtime til overs? Bruk den!

«Jammen jeg orker ikke».

Da er det to ting man kan gjøre. Slenge seg ned på sofaen, eller å slutte å tenke på om man orker eller ikke. Det er ikke alltid man har så himla lyst til å sele på både seg selv hundene og dra ut i kaldt eller vått vær på en treningstur. Men slutt å kjenne etter. Ikke let etter tvilen, som igjen gjør det lett å finne unnskyldninger for hvorfor man ikke skal gidde.

Kjenner jeg etter har jeg sikkert vondt et sted også. Kanskje flere.

Don’t think, just do!

Detta inlägg är publisert i Meninger. Skapa ett bokmärke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *