Tequila slo Jess på fartstest!

Tidene påtorsdagens fartstest.

Denne uka kom vi såvidt i gang med agilitytreningen igjen, og det var to hunder som var VELDIG glade for det! Tequila har ikke sett et agilityhinder siden midten av oktober, og Jess siden begynnelsen av november, så motivasjonen var det ikke noe å si på!

Vi kjørte en fartstest med rettstrekke, slak sving og en liten kombinasjon. Planen er å sette opp nøyaktig det samme med jevne mellomrom, og måle utviklingen på fart.

Moro at vesle Tequila slo Jess på flere av testene! Nå hopper hun riktignok en del lavere, men likevel 🙂 På rettstrekke hadde for eksempel Tequila 2.22 som beste tid, og Jess 2.37. På slak sving var ikke overraskende Jess bedre, men i kombinasjonen med litt handling var Tequila den raskeste igjen.

Vi gleder oss til neste treningsøkt!

Detta inlägg är publisert i agility, Jess, Tequila. Skapa ett bokmärke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *