Jess ga alt i NM, nordisk stil!

Min lille border collie var eneste rase «utenom det vanlige» på
startstreken.

I dag har vi deltatt i miljøklassen under NM i hundekjøring, nordisk stil i Veldre.

15 hunder stilte til start, og ALLE var typiske «racerhunder» (vorstehergreier). Ikke en eneste «raring» med unntak av oss, men jeg synes Jess gjorde god figur blant alle de digre dyrene! Hun ga alt i starten, og vi fikk en god posisjon opp den første bakken. På flatene og nedover hadde vi imidlertid ikke sjans mot de langbeinte dyra vi konkurrerte mot. Men utrolig moro var det, og Jess elsket fellesstarten!

Jeg var rimelig sikker på at vi kom til å havne på sisteplass, og det gjorde vi, men jeg er veldig godt fornøyd med at vi ikke havnet lengre bak i løpet av de fem kilometerne! Nest sistemann var bare fire sekunder foran oss 😀

 

Vi håper å få vært med på flere slike konkurranser. Takk til trekkhundfolket for at også sånne raringer som oss får være med på moroa 🙂

Detta inlägg är publisert i fysisk trening, Jess, konkurranse, video. Skapa ett bokmärke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *