Max (11) redder dagen!

Stolt liten senior med påskesvinet sitt!

Vi tilbringer tre påskedager på uoffisiell agilitykonkurranse i Kongsvinger, der både Max og Jess deltar. Tequila er fortsatt under opptrening, så hun må være publikum.

Gårsdagen var helt super, både for Jess og Max. Det ble ingen resultater å skryte av for noen av dem, men flyten, feltene og samspillet var supert! I dag derimot, var ikke jeg og Jess logget på det samme nettet… Godt det er en ny dag med nye muligheter i morgen!

Max derimot, cruiset gjennom banen og vant seniorklassen (ingen trenger jo å vite at det var bare to med!).

Her er video fra gårsdagens løp. Dessverre ingen filmer fra i dag, da det stort sett går i ett gjennom hele dagen!

Gleden han viser over å være tilbake på agilitybanen er herlig å se! Han gir alt og løper rundt med et stort glis 😀 Utrolig bra at noen kjører seniorklasser iblant, det er stor stas for gamlingene å vise seg fram i ringen igjen. De glemmer tydeligvis ikke gamle kunster så lett!

Det jeg merker at jeg IKKE savner er å ha ham med på stevner, for den vesle hissigproppen er virkelig en håndfull… Også på hotellrommet, siden han har tatt på seg ansvaret for å varsle om den minste lyd. Jeg er heldig som har snille «besteforeldre» og «pappa» han ofte kan være hos når vi jentene er på farten!

Håper på en fin avslutning for begge hundene i morgen. Tequila må nøye seg med joggeturer, men til uka får også hun løpt litt agility igjen. På planen står også noen skiturer i det fantastiske påskeværet – det gleder jeg meg til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *