Vårsveisen er på plass!

Tequila koser seg når hun klippes.

Sjøl om det fortsatt ligger en god meter med snø ute er våren i anmarsj. Til helgen skal vi på stevne i Arendal, og der er det i alle fall vår… Derfor har vi fikset vårsveisen i dag!

Både Max og Tequila har blitt klippet under magen i dag, og det er flere grunner til det. For det første er det litt mer praktisk nå som det er så møkkete ute. Jeg slipper at halve grusvegen blir liggende igjen under magen til de små… Dessuten er lettere for dem å få avkjølt seg når det blir varmt i været. På varme konkurransedager legger jeg Tequila på et kjølig teppe eller spyler henne under magen med vann – da fungerer hun mye bedre, og er mer fornøyd! Hun bruker også kortere tid på å kjøle seg ned med bar mage enn hun gjorde med pels.

Vakkert er det IKKE, men det viktigste er at hundene er glade og fornøyde 😀

Detta inlägg är publisert i Tequila. Skapa ett bokmärke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *