Mestringsglede for både to- og firbeinte på Ekeberg i dag!

Jannecke Weeden og hunden hennes, blide og fornøyde etter å ha mestret tunnelen!

I dag har jeg, Jess og Tequila hatt agilityoppvisning på Agrias hundepromenade på Ekeberg!

Blide berter, klare for å ta imot to- og firbeinte!

Selve promenaden var først på programmet. Agria donerer 50 kroner for hver ekvipasje til Norske Redningshunder, og det var mange som stilte opp for å gå tur med hunden sin!

For hver ekvipasje som gikk ble det kroner i kassa til Norske Redningshunder.

Lang, lang rekke!

Vi satte opp en liten kombinasjon som jeg kjørte litt ulike varianter av med begge hundene når flokken av folk og hunder var tilbake på hundesletta. Det var VARMT for tre skautroll som har snø i skogen sin, men begge hundene taklet det fint!

Etterpå var det mange som ville prøve agility, og det var det MANGE med mange ulike slags hunder som ville! Det gikk i ett noen timer, og forhåpentligvis er det mange av dem som fortsetter med agility – mye mestringsglede å se! Alltid moro å se hvor stolt en hund kan bli etter å ha tatt et hinder den kanskje har vært litt usikker på for første gang.

Etter noen timer på Ekeberg bar det hjem. På grunn av sykkelrittet Tour of Norway tok det sin tid før jeg kom meg hjem, men det gikk til slutt, og nå lader vi opp til konkurransedag på Brårud i morgen 😀

Deilig tur i helt snøfri skog på Ekeberg på slutten av dagen!

Detta inlägg är publisert i Jess, Tequila. Skapa ett bokmärke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *