Dette lover bra for landslagsuttaket!

En skikkelig HOT dog med premiene sine!

I dag har vi vært på stevne på Brårud! I fjor var dette uttak til Nordisk/VM, men i år er alle uttaksløpene lagt til en enkelt helg i Bergen. Den finner sted om noen uker, og med svært få konkurranser i beina var jeg spent på hvordan Tequila ville gjøre det idag!

Hun ga tydelig uttrykk for at hun var VELDIG klar for å løpe stevner igjen i startområdet! Hun satte et supert agilityløp med bra fart og gode svinger. Slalomen går også et lite hakk fortere, men jeg vet hun har enda mer inne. Det må vi prøve å få ut, for der taper vi mye!

Løpet resulterte i en 3. plass, liiiike bak 2. plassen! Veldig moro!

I hopp gikk hun også bra, men litt videre svinger i dette løpet. Hun var feilfri fram til nest siste hinder, hvor hun skulle ut. Siden det sto et annet hinder tett på var jeg redd for å dytte henne på det, og trakk meg derfor litt lenger inn enn vanlig. Det skulle jeg ikke gjort – disk! Hun hoppet «feil» vei (gjorde jo det hun fikk beskjed om).

Senere på dagen var det Jess sin tur. Hun lå på start og tok slalomen fint – juhuu! Da vi kom til vippa mente hun imidlertid at den var en katapult, og etter tre «skudd» gikk vi av banen. Den var ny! Jaja, noe skal det være når starten og andre ting endelig sitter 😛 I hopp gikk hun et fint løp. Holdt på å løpe inn i en tunnel og rev siden jeg var litt klønete med kommando, men alt i alt en god gjennomføring! Også der ble hun på start.

Et viktig framskritt med Jess i dag var at jeg kunne varme henne opp i bare halsbåndet. For ett år siden var det utenkelig – da hadde hun vridd seg ut og vært helt vill etter å følge med på de andre. Veldig deilig å slippe! Litt tendenser har hun fortsatt dersom det er en veeeldig kul hund som løper, men det har vært en stor forbedring!

Nå går det slag i slag med stevner framover. Vi skal til Ekeberg neste helg, deretter er det NM, og så står uttak i Bergen for tur. SPENNENDE!

Detta inlägg är publisert i agility, Jess, konkurranse, Tequila. Skapa ett bokmärke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *