Tequis på toppen!

En fornøyd liten hund.

Juhuu, Tequila vant agility 3 i dag! Hun har virkelig vist god form i helgen, og varmen har ikke preget henne like mye som tidligere år. Noe av årsaken til det er fjorårets innkjøp av dekken som reflekterer sola – gull verdt for oss! Tequila hadde god fart og viste mye bra. Det har vært en fryd å løpe med henne, og en fin selvtillitsboost før NM neste helg og uttak etter det…

Hoppløpet sto vi over. Jeg valgte å trekke henne da pølsa, som vi ikke har sett i banen på noen år, ble tatt frem. Ikke har vi trent på det, skaderisikoen er høy, og med den vinkelen den var plassert i var jeg redd det KUNNE bli et fall eller at Tequila surret seg fast i duken. Så – better safe than sorry, rett før de viktige stevnene!

Jess tror jeg hadde fått solstikk i dag – agilityløpet hennes var et sammensurium av rare påfunn! I hopp gikk det heldigvis mye bedre – der var vi på nett sammen fram til tredje siste hinder. Jeg feilplasserte meg, Jess kom feil på, og rev. Jaja- avsluttet uansett med godfølelse, hurra! OG jeg tar med meg seieren i åpen på fredag i minnet 😉

 

Detta inlägg är publisert i agility, Jess, konkurranse, Tequila. Skapa ett bokmärke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *