I helga skal VM-troppen 2018 plukkes ut i Bergen

Tequila har vært med i to VM tidligere, i Luxemburg og Italia. Foto: Jukka Pätynen/Koirakuvat.fi

…og jeg HÅPER at jeg og Tequila skal klare å kjempe oss til en plass på det laget for tredje gang!

Les også: 5.plass i VM!

Fire smallhunder får delta i VM – tre individuelt og på lag, og en som får være med som fjerdemann på laget. Årets VM arrangeres i  Kristianstad, Sverige fra 4. – 7. oktober.

Oversikt over alle ekvipasjene som skal gå uttak ligger her. De ti beste ekvipasjene fra uttaket får også være med på Nordisk mesterskap i Finland i august. Ti stykker får dra dit. Totalt er det 36 hunder som kjemper om plassene i small, som er Tequila sin størrelsesklasse.

Tidligere har uttaket foregått over flere helger, men nå skal alle løpene gjennomføres i løpet av tre dager. Det blir heftig!

Konkurransen gjennomføres innendørs på kunstgress. Veldig bra, da fjorårets uttak for mange ble ødelagt av glatt underlag.

Jeg og Tequila reiser til Bergen alene – Max og Jess blir hjemme slik at hun kan være verdens midtpunkt for noen dager. Jeg skal gjøre mitt beste for at hun skal føle seg som en superstjerne, slik at hun kan yte sitt beste 😀 Tequila har vist bra form den siste tiden, og i år har vi sluppet unna skader rett i forkant av uttaket (bank i bordet…).

Jeg har ikke hatt en så god følelse i forkant av et uttak tidligere – dette blir bra!

Detta inlägg är publisert i agility, konkurranse, Tequila. Skapa ett bokmärke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *