I helgen var det nok en gang duket for trening hos Jan Egil Eide! Banen var åpen, utfordrende og morsom, og det startet kjempebra!

Plutselig kom imidlertid Jess haltende mot meg, og når HUN viser smerte vet jeg at det er vondt. Jess er ikke som Max, som nesten «døde» bare han fikk et gresstrå i skjørtet sitt!

Akkurat hva som skjedde klarer jeg ikke helt å sette fingeren på, men det skyldes nok en kombinasjon av et ekstremt dårlig kast fra min side og en bråstopp med påfølgende krapp sving. På filmen synes jeg det skjer ut som det skjer etter at hun har tatt leken, idet hun snur seg mot meg:

Note to self: ulempen med å bruke ball som leke… Det er bare det at når man trener på avstand er det så mye bedre å belønne med, og Jess ELSKER ballen sin!

Heldigvis der det ikke ut til å være noe alvorlig, men vi sto over resten av treningen, har kjølt ned med jevne mellomrom og følges opp av sponsor Line Østerhagen. Hun er i de beste hender! Så forhåpentligvis kan vi løpe igjen neste helg. Dagens økt ble nemlig flyttet på grunn av snø, så det passet meg egentlig veldig fint, siden vi uansett ikke ville løpt i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *