Gå tur med hunden til inntekt for en god sak!

Reklame

Helgen 13.–14. juni kan lufteturen din støtte en god sak, nemlig Solplassen omplassering- og hvilehjem for eierløse hunder!

For hver hundeeier som melder seg på og går en tur, donerer Agria Dyreforsikring ti kroner til Solplassen. Du velger selv når du ønsker å gå, og i år trenger du ikke engang å reise noe sted – du kan gå turen hjemme!

Hundepromenaden har blitt arrangert i Norge to ganger tidligere. Jeg og hundene var med og viste agility ved Sognsvann i fjor, og der var det 354 hunder med eiere tilstede som dermed genererte penger til en god sak. I er målet å samle inn enda mer, siden det er en digital tur denne gangen!

For at din deltakelse skal telle må du melde deg på HER. Du er da også med i trekningen av 50 praktiske flåttgafler.

Hvis du tar bilde av eller filmer turen deres kan du bruke emneknaggen #agriahundepromenade på Instagram eller Facebook. Kanskje Agria deler DIN story? For at de skal kunne dele bildet på sin story må du i så fall også tagge @agrianorge .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *