En liten finpuss før NM og uttak!

Helgen nærmer seg med stormskritt, og etter en uke på vift i fjell og fjorder uten hund var det stas å se Jess igjen i Grimstad på fredag! I helgen var det bryllup og minimalt med aktivitet, men de neste dagene skal vi prøve å få frisket opp litt før NM og uttak i Sandnes.

Noen minutters gange fra søsteren min sitt hus ligger agilitybanen til Esther Marie, som jeg var heldig å få leie i dag tidlig. Der hadde jeg og Jess en fin økt sammen. Veldig greit å få frisket opp litt timing og skills for oss begge! Etterpå bar det til stranda for å svømme og tur i bøkeskogen.

Vi skal nyte noen late dager sammen, og lar oss ikke prege nevneverdig av alvoret riktig enda. Man kan ikke bare ha det gøy, man må kose seg litt også! Det er vi gode på. Blant annet har jeg ansvar for et helt kjøleskap fullt av kaker som må spises opp, en oppgave jeg tar på største alvor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *