Vi kan puste lettet ut

Dette innlegget inneholder positiv omtale, = reklame, av min sponsor Agria dyreforsikring.

Max begynner å bli en gammel mann, og det merkes. Kroppen har fått noen ekstra kuler, beina bærer ham ikke like langt som han en gang kunne gå, og noen skavanker dukker opp. Det fører ikke bare negative ting med seg heldigvis – for eksempel er nok det å bli døv noe av det beste som har skjedd Max! Han trenger ikke bekymre seg for lyder og hva som skjer lenger, og kan endelig slappe av. Han har blitt en mer tilfreds og enda grommere hund etter at den sansen forsvant!

Av og til skjer det også ting som gjør meg bekymret. For litt siden begynte han brått å tisse på seg og måtte oftere ut på do enn vanlig. På grunn av kulene og alderen fryktet jeg selvsagt det verste, men undersøkelse på dyreklinikken viste heldigvis at det ikke sto så ille til som fryktet. Etter urinprøve, røntgen og ultralyd uten funn kan det virke som det er lukkemuskelen som rett og slett har blitt litt slarkete. Det var det veldig godt å finne ut av!

I slike tilfeller er jeg utrolig glad for å ha forsikring. Det gir meg en trygghet å vite at penger ikke vil være avgjørende for hvordan dyrene mine ivaretas. I Agria dekkes nemlig gamle hunder også!

Max har vært frisk som en fisk hele livet sitt, og jeg håper han holder seg i god form en stund til. Mamma Bambam ble 17,5 år gammel, så han har gode gener, heldigvis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *