Ikke glem koronavalpen!

I løpet av koronaperioden har mange skaffet seg valp. Noen har tenkt på det lenge og så nedstengning og hjemmekontor som en fin anledning til å gi et nytt familiemedlem en god start på livet sammen. Andres avgjørelse var kanskje mer spontan, for å fylle tomrommet som ble skapt gjennom manglende sosial kontakt. Å ha en hund hjemme motvirker utvilsomt ensomhet!

Nå som livet er i ferd med å gå tilbake til normalen er det imidlertid viktig å ikke glemme sitt firbeinte familiemedlem. Overgangen fra å være verdens midtpunkt til å bli etterlatt hjemme kan være veldig brå, og i verste fall skadelig! (Du kan forøvrig lese mine hjemme alene-treningstips her! )

Som hundeeier har man tatt på seg et stort ansvar for mange år framover. Når du tar på deg å ha hund tar du også på deg lufteturer i all slags vær, mental stimuli og trening.

Husk på alt hunden har gitt deg gjennom koronaperioden, og gi den det aktive, innholdsrike livet den fortjener <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *