Et av årets høydepunkter står for tur!

Foto: Tina M. Sandbæk

Om bare en liten uke er det duket for stevne igjen; NOdalen open i Kongsvingerhallen!

Dette pleier å være et av årets høydepunkter, og det blir det første stevnet vi er på etter at koronarestriksjonene ble lettet. Det blir gøy!

Resultatmessig er forventningene lave, men jeg har heldigvis sluttet å bry meg om slikt 😉 Det jeg ser aller mest fram til i helgen som kommer er å løpe lagstafett – det pleier å være moro å både løpe og se på! Jeg skal løpe sammen med Heidi/Luna og Petra/Hugg på laget Czech it out! Hva lagnavnet betyr sa du…? Vi har en tsjekkisk ekvipasje på laget, og kennelnavnet til Jess er Check it out, så da landet vi på det 🙂

Så får jeg bare håpe at jeg klarer å holde noenlunde følge med Jess! En hest falt over høyrebeinet mitt på ridetur for en uke siden og jeg halter fortsatt… Men Jess har vært så heldig å få være med Marthe og gjengen på fjellet for å få utløp for energien sin – helt perfekt oppladning for henne!

Lykke til med forberedelsene til alle som skal dit, så sees vi plutselig 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *