Nordisk mesterskap (som publikum) og årets siste stevne

Sist helg ble Nordisk mesterskap arrangert på hjemmebane i Limtrehallen i Moelv. Denne gangen ble mesterskapet opplevd fra sidelinjen, og det var egentlig helt greit! Fordelen med å ikke ha kvalifisert seg som deltaker er jo at man får med seg hele konkurransen og får sett masse bra agility, i stedet for å kun lade opp til egne løp!

Jeg var kun innom på finaledagen, da jeg jobbet dugnad på Sesongstart skiskyting dagen før. Det ble en spennende finaledag, og utrolig moro å se hvor godt de norske deltakerne presterte!

Fredagen var det «vanlig» stevne som jeg og Jess også deltok på. Etter en lang dag hvor jeg hadde sortert 1.000 Covid 19-tester i nærmere sju timer uten stans var verken hode eller kropp helt med, men Jess løp veldig fint på det som ble årets siste stevne for oss! Det ble to disk, men det tar vi ikke så tungt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *