Jess har blitt 7 år!

Det er jo litt klisjé, men hvor ble egentlig tiden av?!

Denne videoen var alt jeg hadde sett av Jess, før jeg hentet henne i Danmark i august 2016.

Lekenheten, uttrykket og den logrende halen sjarmerte meg tvert! Jeg er utrolig takknemlig for at hun havnet hos meg, og for alt vi har opplevd sammen. Jeg skaffet meg Jess først og fremst med tanke på agility, men hun er så mye mer enn en agilityhund. Jess er med på alt, og tar alle utfordringer og situasjoner på strak pote.

Slik så det første året vårt sammen ut:

I tillegg har hun vært med på superfinale og havnet like bak sjølveste Bjørndalen på Snørock:

Vært med på triathlon:

NM i både canicross og snørekjøring på ski:

…i tillegg til masse, masse agility. Ideelt sett skulle hele verden fått sett hvor flink hun er, men med hundesykdom og Covid-19 har viktige år blitt amputert for superhunden min.

Heldigvis har vi hatt andre arenaer å briljere på! Ikke arenaer hvor det er så mange som ser oss, men det er ikke det viktigste heller. Arenaer hvor vi kan kose oss og gjøre det vi liker aller best sammen, nemlig å være på tur – sommer som vinter. Jeg har trua på at vi skal få mange fine turer sammen i året som kommer, og jeg håper at Jess holder seg sprek og frisk i mange, mange år til!

Hurra for Jess!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *