I morgen reiser Diva på nye eventyr uten meg. Det blir som alltid veldig rart og tungt. Når man tilbringer så mye tid sammen hver dag også plutselig skal det bli stopp. Likevel gjør det meg godt å vite at hun kommer til en 3 generasjons hestefamilie. En skikkelig engasjert hestefamilie som vil gi god oppfølging. Hun skal bli children hest for en gutt på sørlandet. Og jeg gleder meg masse til å følge dem i sporten 🙂

Så god og snill frøken, sommer 2020
Så god og snill frøken, sommer 2020

Diva har vært hos meg i 1,5 år nå og noen av de beste minnene jeg har hatt med henne må være det aller første stevne vårt. Jeg kjente henne ikke så godt enda da vi dro, hun hadde kun vært hos meg i noen dager. Diva imponerte meg på alle plan og runde på runde. Også viste det seg at hun var ei skikkelig kosejente og tok alt på stevneplassen med strålende ro. Diva fikk med seg flere plasseringer hjem fra dette stevne og jeg skjønte at jeg ville få meg ei skikkelig god venninne i denne hesten <3 .

Diva sommer stevne Arendal 2019

Et annet utrolig morsomt minne med Diva var da jeg startet dressur med både Diva og Joey som debuterte. Det virkelig bare bøttet ned men frøkna presterte tross dårlige forhold. Overrasket som jeg var ble Diva nr. 2 i sin klasse slått av ¨storebror¨ Joey.

Alltid en god venn og gi en klem

Diva har lært meg mye på tiden vi har hatt sammen og nå håper jeg hun kan glede og lære sin nye eier. Nå blir det sol, sommer og sørland, Diva <3

English short version:

Diva is sold and is going to become a children horse for a young teenager boy 🙂 I´m so excited to see them together in the sport in the future. They look like such a good team!

I will miss Diva and all our good memories and moments together <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *