Om Louise

Navn: Alida Louise Sandvold

Instagram/Facebook: @alsandvold på Instagram og a.l.sandvold.equestrain på Facebook

Bor: i Bærum

Arbeid: Driver egen virksomhet i stall og i tillegg jobber hun 60 % kontor for et annet selskap.

Tilknytning til Agria: Er og har vært fornøyd forsikringstaker siden hun fikk sin første hest i 2006. Og ser nå frem til et spennende samarbeid med blogging.

Kort beskrivelse: Trener 1 gjennom NRYF, konkurrerer sprang, dressur og noe feltritt. Har dyr og hester som lidenskap. Drøm er blitt til virkelighet når hun nå «bor» i stallen og kan holde på med det hun elsker mest, nemlig hest!

Stolt stallsjef
Stolt stallsjef

Historikk: Louise, som hun bruker til det daglige, ble født i Østfold 28 april i 1992. Veldig tidlig kunne man se hun hadde en god kjemi med dyr og det tok ikke lang tid før hun fikk opp øynene for naboens flotte travhester.

Som 8 åring tok hun stadig sykkelen bort til travhestene og klappet og stelte, i timesvis! Etterhvert fikk hun sjansen til å ri litt. Noe som falt stort i smak og kort tid etter ble det oppstart i rideskole.

Louise har alltid vært lang for aldren. Og fikk sin første store hest som 14 åring. En stor, sort og høyreist vallak med navnet Udo. Udo viste seg å være en krevende kar i 5 årsalderen. De var da to «tenåringer» som hadde sine utfordringer og det endte ofte i knall og fall. Louise liker action og syntes dette var veldig spennende at han ikke var som alle andre. Og at man måtte bryne seg litt ekstra og ikke minst trene balanse. Det tok derfor ikke lang tid før Louise oppdaget at arbeid med unghest var noe hun syntes hørtes spennende ut og gjerne ville satse på. Som 16 åring dro hun til Sverige og fikk god opplæring og erfaring med akkurat dette.

Etterhvert fikk hun sin egen unghest, Liwius på 5 år. Han var stor, helt grønn og arbeidet måtte de starte helt på bunnen av. Han hadde knapt hatt på seg et dekken da de møttes første gang.

På under 1 år, gikk de fra null til hundre og de debutere 125cm på Arctic Equestrian Games sammen med jevnaldrende 6 åringer. Og dette var det nok ikke som mange som hadde forventet. Men Louise setter seg mål og jobber hardt for å nå de.

Det var her det sportslige begynte for fullt for Louise. Nå viste hun hvilken vei hun ville gå. Hun ville bli sprangrytter!

Og i dag lever hun drømmen! Men veien din har ikke vært en selvfølge. Det må jobbes hardt for å få hele kabalen til å gå opp. Louise driver med trening av hester, undervisning, stalldrift og er ofte ute på konkurranser med sin hest så langt helsen strekker til. De jobber målretttet for å nå nye høyder og med en snart ny hest inn på laget får de enda mer mengdetrening. Ved siden av å være i stallen er det en del administrativt arbeid med å drive egen bedrift som må gjøres. I tillegg så jobber hun 60 % i et annet selskap for å få økonomien til å strekke til. Til tross for en til tider noe hektisk hverdag ser Lousie frem til å gi et innsyn i sin verden gjennom blogging for Agria.

«Det er en ære og jeg gleder meg til å fortelle saker og ting fra mitt ståsted og kunne dele hva jeg tenker og mener. Gjennom denne bloggen vil jeg vise vår vei videre med opp og nedturer, i og bak kulissene. Jeg vil også vise veien jeg har gått for å komme dit jeg er i dag. En vei som ikke alltid har vært en dans på roser».