Turen hjem fra Sverige kommer til å bli utrolig tung og lang. Nå sitter jeg med tårer som sildrer nedover ansiktet i bilen. Følelsen jeg sitter med er veldig vond og tom. Selv om det også er noe veldig positivt som blir med meg hjem.

Mammahjertet mitt blør
Mammahjertet mitt blør
Mandino er en veldig spesiell hest for meg <3

Jeg har alltid tenkt ¨Everything happens for a reason¨. – at alt skjer av en grunn. Derfor er jeg overbevist om at det som nå har skjedd er til det beste og at vi vil få noe godt ut av det.

Når vi dro til Sverige så ville jeg jo at Mandino ville få en fin match med sin potensielt nye rytter og omvendt. Det som var så fint å se var at de begge to likte hverandre! Mandino er veldig tydelig på hva han liker og ikke. Så det var ikke vanskelig å se.

Mandino og sin nye følgesvenn
Her svever de sammen 🙂

Det jeg ikke har fortalt dere er at dersom de hadde en match skulle jeg prøve en annen hest og se om vi klikket sammen. Oddsen for at alle disse tingene skulle falle på plass så jeg på som veldig liten. Men alle brikkene falt på plass. Så nå blir Mandino igjen i Sverige og jeg tar med meg en ny hest hjem.

Mandino kommer til å få tipp topp oppfølging! Hun som skal ri han er kjempe flink og har MYE erfaring. Hun har selv lært meg en hel masse fra da jeg jobbet i Sverige for over 10 år side. Bla. teknikker jeg allerede har brukt på Mandino som har fungert veldig godt på han.
Han vil få stå ute i store paddocker sammen med andre hester. De kommer til å bruke lang tid og gå rolig frem. Mandino bestemmer tempoet.

Det føles veldig tungt nå. Det føles som om jeg forlater en bestevenn. Men jeg må tenke jeg har gjort det jeg har kunnet i min makt til å få det til å fungere mellom oss. Selv om jeg vet jeg er flink med han på bakken og i dressurarbeid. Så har jeg selv for lite rutine til å gi han det lille ekstra og den tryggheten han trenger på sprangbanen. Han trenger noen som er 110 % nøyaktig HVER ENESTE GANG. Jeg prøver å ikke ta det som et nederlag at jeg ikke har fått han til bedre på denne tiden. For det har vært så mange toppryttere som har forsøkt å finne ut av han uten å lykkes. Med mye tid ville det nok bitt veldig bra med oss, siden han har blitt SÅ mange ganger bedre bare de to siste mnd! Men det er så mange faktorer som spiller inn som gjør det vanskelig for meg med å ha en hest som han i mitt system. Det er vondt, veldig vondt. For det er egentlig ikke dette jeg vil. Han er perfekt på så mange måter. Men innerst inne vet jeg at dette er det rette – for oss begge to <3

Jeg valgte å ikke sende han tilbake til salgsstallen jeg kjøpte han fra, selv om jeg kjøpte han usett og derfor hadde mulighet til å bytte han inn i en annen hest der. Men jeg var redd han der nok ville fått en usikker fremtid og kanskje fått en ny mental knekk. Det føles derfor fint å sende han til noen jeg ser han går fint med og ei som vil gi han akkurat det han trenger.

Foreløpig kjenner jeg veldig på at sorgen tar større plass i hjertet mitt enn gleden med å ha fått en ny hest. Vanligvis er jeg i ekstase når jeg får inn nye spennende hester. Jeg vil gi min nye hest masse kjærlighet og la han få trøste meg litt for å komme meg litt ovenpå etter ¨tapet¨ av Mandino.

Mandino på sitt nye hjem i Sverige
Masse lykke til i Sverige min vakre lille prins <3 Vi ses snart <3

Forteller mer om min nye stjerne senere <3

Bli med i samtalen

  1. Dette får du til. ❤️ Du har en ny stjerne i stallen som løfter deg ut og over sorgen Klem fra mamma❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *