Livet som landslagsrytter

Da jeg fikk spørsmål fra Agria om jeg ønsket å ha en blogg for de, trengte jeg ikke tenke lenge! Jeg føler selv jeg lever et innholdsrikt hesteliv med mye reising, store feltrittstevner og alltid noe som skjer og jeg tar gjerne med de som måtte ønske det på alt igjennom denne bloggen.

Jeg kommer til å bruke de første innleggene til å fortelle litt om meg selv, mine hester og mitt liv samt planlegging og trening frem mot sesongstart i Luhmühlen i Tyskland om bare 6 uker.

grållestarum

Det store målet for den kommende sesongen er et så godt resultat som mulig i EM i Polen i august, som vi klarte å kvalifisere oss til å fjor. Vi håper også å være ferdig kvalifisert til VM i USA i 2018. En spennende sesong og en reise jeg gjerne ønsker å dele med dere!

Bloggen kommer hovedsakelig til å handle om min hverdag, reisebrev fra stevner og litt rundt mine tanker om trening og generelt hestehold. Å konkurrere på høyt nivå med få hester og lite penger tilgjengelig gjør en ekstremt sårbar. Jeg har derfor de siste årene forsøkt å tilegne meg så mye kunnskap som mulig i hvordan man kan både trene og holde hest på en måte som gjør hesten så holdbar som mulig. Mye av den erfaringen og mine tanker rundt dette tenker jeg å dele med dere her og håper at det er noe flere kan dra nytte av 🙂

unspecified9

Jeg heter altså Heidi, er 31 år og bor på Grav Gård i Røyken sammen med min samboer Jean, vår datter Nora på 2 år og en gjeng hester. Pr i dag har vi fire hester selv og noen oppstallører. Ved siden av å drive gård med stall og feltrittsatsningen jobber jeg som bygningsingeniør. Man kan trygt si at jeg har lite problemer med å fylle dagene, men jeg ville ikke byttet det mot noe i verden!

gården

beiteNora

Det er mye takket være min beste hest Euforian/Grålle, at jeg er der jeg er i dag. Grålle er en stor gentleman med mye personlighet, dog litt for smart og med enda mer selvtillit. En tidligere oppstallør hos meg kalte gården vår for «Grålle Gård» og i ettertid har jeg tenkt mye på at det faktisk er veldig beskrivende.. For det ER Grålle sin gård og det er hans Majestet Grålle som bestemmer på gården..  Grålle kommer til å få sitt eget innlegg her i løpet av kort tid 😉

boekelo

Grålle fra CCI*** i Boekelo, Nederland i oktober

I 2016 konkurrerte vi på CIC/CCI*** nivå (internasjonal VB). Bare den sesongen med et 1 stevne i Tyskland, 2 i Nederland, 4 i Polen og 1 i Sverige, og jeg kan love at 2017 ikke blir noe mindre spennende! Høsten 2016 var jeg så heldig å få muligheten til å kjøpe enda en konkurransehest, Caramelle, av en god venninne. Hun har tidligere har gått opp til CIC*** med Peter Flarup (Danmark) og det blir veldig moro å komme ut på konkurransebanen med henne også om kort tid!

Melle en vinterdag hjemme på gården

To andre karakterer dere vil få høre mer om i denne bloggen er Nora og Wille. Nora er allerede introdusert, mens Wille er Noras lille ponni – en Falabella partbred på 75cm. Sammen henger de rundt på gården og finner på de rareste ting! De kommer også til å få et eget innlegg senere.

nora

Kom gjerne med spørsmål, kommentarer og ønsker til innhold i innlegg fremover 🙂

God Helg!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *