Hestene påmeldt årets første feltrittstevner!

GL4

Ingenting er et sikrere tegn på at våren – og sesongstart – nærmer seg enn at hestene er påmeldt årets første feltrittstevner!

Grålle skal gå CIC** i Luhmühlen 29/3 og Melle skal få gå 100cm i Tågarp 1/4.

Jeg og Hans hadde en veldig bra oppladning til sesongen i fjor, med trening og stevne i Luhmühlen, og vi har derfor valgt å gjøre det samme i år. Siden jeg har hatt Melle så kort kommer hun til å gå litt lavere klasser til å begynne med til vi blir kjent og ser at samarbeidet fungerer. Det er mye viktigere for meg å reise både til og fra stevner med en god følelse på noe som kanskje viste seg å være litt for lett, enn å komme fort opp i klassene. Dette gjelder spesielt om man har ny hest eller har perioder hvor ting ikke fungerer optimalt. Selvtillit hos hest og rytter betyr alt i denne sporten!

Melle får allikevel blir med til Tyskland å trene og så stopper vi i Sverige på vei hjem og konkurrerer der 🙂

GL2

Mye gode tips fra Anna Siemer på trening i fjor!

GL1  GL5

4 uker igjen til avreise, vi gleder oss stort!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *