Vi skal til England!

Med bare en uke igjen til vi reiser til Tyskland kan jeg endelig dele litt av den kommende vårsesongen!

I mai reiser vi til England for å ri første del av Event Rider Masters på Chatsworth International Horse Trials og deretter Houghton International Horse Trials med Nations Cup!

Chatsworth er kanskje et av verdens vakreste stevner!

Event Rider Masters er en serie på 7 store stevner i CIC*** som går over hele sesongen, hovedsakelig i England, men også i Tyskland og Frankrike i år.

Med bare to hester og EM som mål, blir det ikke flere enn dette ene stevnet i denne serien for meg i år, men utrolig gøy bare å få være med!

Grålle skal gå CIC*** og Melle CIC*.

Flere bilder fra fantastiske Chatsworth fra samme fotograf som over: http://blog.talkinghorse.net/2014/05/chatsworth-horse-trials-photos-breath-taking-in-every-way/

To uker etter Chatsworth er det Houghton International Horse Trials med Nations Cup.

Som eneste Norske her stiller Norge ikke noe lag, så jeg og Grålle konkurrerer individuelt i CICO*** klassen mens Melle skal gå CCI*.

Også dette stevnet er i en fantastisk slottspark som Chatsworth og det kommer til å bli en opplevelse å ri der!

England er jo en av verdens største feltritts nasjoner hvor feltritt er folkesport på linje med langrenn her. Blir veldig gøy å få oppleve den engelske feltritt atmosfæren og alt som skjer i forbindelse med disse stevnene!

Om vi gleder oss til en måned i England? JAAAAAAAAAA!!! 😀

Veldig gøy å kunne dele at vi skal få ri så bra stevner som oppladning til EM!

Foto: Horse & Hound

Mer om opplegget i England og resten av sesongplanen kommer senere, men først Tyskland om en uke! Tror både jeg og hestene er veldig klare for å komme oss ut på reise og få litt gress under beina igjen!

Merker at det begynner å klø litt i reisefoten etter en lang vinter hjemme nå 😉

I helgen blir det pakking, vasking, mer pakking, dressur og kondisjonstrening på oss, samt en masse som må forberedes på gården siden både jeg og Jean blir borte i 9 dager.

God Helg!

Heidi 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *