Teamet til EM 2017

I og med at EM går i Strzegom, som er et sted vi har ridd endel ganger de siste sesongene, har jeg vært redd det skulle føles litt som «bare et av de andre» stevnene..

Men jeg skjønte tidlig at det blir annerledes denne gangen – EM er noe annet.. Mye større..

Mye av grunnen til det er folkene som skal være med oss og jeg føler vi har med oss et veldig bra støtteapparat denne gangen! Så nå skal dere få høre litt om teamet som reiser.

På laget er det ikke overraskende meg, Ellen Kristina og Hans som rir. Det er langt ifra første gang vi er på tur sammen og vi har ridd på lag sammen under noen Nations Cuper i fjor.

 Stine og meg på premieutdeling NM 2015

Som groom/hestepasser har jeg vært så heldig å få med meg landslagets siste rytter, Stine Skedsmo som var den eneste av oss som ikke selv satset mot EM grunnet Hoss sin alder. Allikevel er hun kanskje den av oss som har flest internasjonale stevner i sekken og mye erfaring så jeg er er ganske heldig som har Stine til å hjelpe meg!

Vi har vært på mange turer før, hun kjenner meg, vet hvordan ting bør være og ikke minst, vi har det alltid gøy sammen!

Stine med Grålle og Hoss i Sopot 2016

Og så skal heldigvis familien være med! Jean, som alltid er der og vet hva jeg vil høre – og  ikke høre – rett før en konkurranse og som alltid motiverer og støtter meg. Samt den som alltid tar meg imot i mål og er glad etter en fin terrengrunde!

Sammen med Jean, kommer også Nora! Det er alltid trist når hun ikke er med på stevner og jeg er veldig glad for at hun er med nå også! Så kommer også mamma, pappa, min søster Anja og Mia, Jeans eldste datter nedover, noe som også betyr mye!

Landslagssjef Piia Pantsu er naturlig nok med! Hun tar ut laget, hjelper til med ridningen og passer på at vi er der vi skal være til rett tid og at vi får den informasjonene vi trenger!

Denne gangen er det også veldig gøy at vi har fått med oss Johan! Johan Lundin var jo landslagssjef tidligere og en stor del av de som var på landslaget under han har også i senere tid fortsatt å ri for han og som mange sikkert vet har vi faste treninger med Johan igjennom hele vinteren hvor vi trener sprang/sprangrettet terreng og diskuterer sesongen som har vært og den kommende sesongen. Samlinger som har betydd mye for meg de siste vintrene, og jeg setter utrolig stor pris på at Johan er med til EM – han er en av de som i stor grad har vært med å hjelpe laget dit!

Som nevnt i forbindelse med at jeg var på Hovdala forrige uke, har vi med oss veterinær Staffan Lidbeck. Staffan har jo vært Sveriges landslagssjef i flere år, selv konkurrert på høyt nivå og hatt hesteklinikk i enda flere år så at han blir en ressurs er det ingen tvil om!

I tillegg til dette kommer det noen representanter fra rytterforbundet og Hans og Ellen har naturlig nok med seg noen personer i sine team 🙂

I går red vi igjennom programmet med Lillian og i kveld blir det sprangtrening med Hauke.

Alt utstyr er vasket, baggene er nesten ferdig pakket og vi er herved klare for avreise EM i morgen tidlig!

Klem Heidi og Grålle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *