Ny seier til Melle!

Fredag var det bursdagsfeiring og Jean tok meg med ut på middag på Tjuvholmen. Ikke ofte det blir tid (eller penger for den sags skyld) til sånt lenger, men desto hyggeligere er det de gangene vi klarer det!

En fin kveld med god mat, drikke og gode venner!

Lørdag ble faktisk en ganske behagelig og rolig dag, med forberedelser til søndagens stevne.

Søndag var det tidlig opp og avgårde ved soloppgang da jeg hadde starttid 08.30. 1m på Skedsmo Gård.

Melle gikk en ganske greit dressur til 67% /49,5 straff. I sprangen ble hun litt sterk på oppvarmingen, men roet seg fort og hoppet en fin og feilfri runde! Fornøyd med resultatet så klart, men syntes også hun var fin å ri og at jeg red greit selv.

Terrengbanen var fin og jeg gledet meg til å komme ut og ri den! Forrige helg var jo første stevnet på en stund og da var hun ikke overaskende noe sprek som forventet så jeg var spent på om dette var bedre nå som det har vært før. Og det var det! Melle var på hugget som vanlig, men var tross det veldig ridbar! Jeg kunne la henne løpe på strekkene i mellom hinderene, men fortsatt ta henne fint opp til hvert hinder. Resultatet ble en fin feilfri runde!

 Bilde fra forrige helgs stevne på Blixland

Så vi endte på våre 49,5 straffepoeng og også denne gangen holdt det til seier! Gøy! Melle har med det vunnet alle klassene vi har ridd sammen lavere en 1* og halvparten av de startene vi har sammen 🙂

Denne søndagen ble vel også det siste vi så til sommeren for å år med regnet som er meldt fremover.. En fantastisk stevnedag også værmessig! Takk til Stine, Tore og resten av Skedsmo Gård/Øvre Romerike Rideklubb for nok et fint stevne!

Så til slutt dagens tips fra meg – skal man ri stevner, gjør det ordentlig, uansett nivå. Flett hesten samme dag og ikke dagen i forveien selv om man rir tidlig, kom med pusset og rent utstyr, hold det ryddig rundt dere på stevnet, gå banene nok ganger osv.. Jeg kan si med sikkerhet at i lengden så reflekteres resultater av hvor seriøst man tar ting 🙂

Mens vi brukte dagen på stevne koste Nora og Wille seg i sola hjemme på gården <3

Klem Heidi & Melle

Bli med i samtalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *