Endelig!

I går var jeg endelig tilbake i salen bak disse hvite ørene for første gang siden EM! Ikke at jeg ikke har fått ridd nok, men det er liksom noe annet med Grålle.

Han har jo ikke vært helt fornøyd med å ha fri, og har både stått ved porten og steilet når jeg har hentet Melle (og det er ikke fordi han vil inn!) og løpt det han kan for å demonstrere. Når jeg og Melle har vært bortreist på stevner har han ikke spist og han roter i boksen, som ellers er veldig ryddig.

Så det var en blid hest som fikk pusset av seg leira i dag og fikk en tur i skogen. Litt sakte gikk det de første meterne, men så var det greit! Litt stiv til venstre, men høyresiden som er den som har vært stiv før var fin 🙂

Høsten har uten tvil kommet for fult og det ble jammen fort mørkt i går kveld! Heldigvis har vi en lysløype i nærheten hvor det er greit med lys! Så da er det bare å finne frem hodelykten igjen for en god del måneder…

En annen ting som begynner å haste for min egen del er lys på ridebanen.. Jeg sliter med å få tak i impregnerte lange nok stolper og det må ned nå om vi skal ha lys der i vinter.. Alle tips på hvor man kan få tak i dette rimelig mottas med takk! (Ja, jeg har forsøkt e-verket 🙂 )

Mens Grålle settes i gang rolig jobber Melle på og i går var vi i Asker på sprangtrening for Hauke. Det fungerer fint å trene på egenhånd, men det kan ikke sammenlignes med å ri for en trener som ser alle feil og pusher deg litt hardere!

En ting vi bruker mye på trening, også i går, er anridning fra veldig korte svinger. Og da snakker jeg ikke nødvendigvis om at selve anridningen på hinderet er kort, men svingen inn i anrdiningen så de tvinges til å flytte vekten på bakparten og jobbe bakfra.

Eksempelet under er fra gårsdagens trening. Ri langs/ned langsiden, samle, så en kort halv 4-5 meters volte og tilbake på linjene. Dette er også veldig god oppvarming på stevner og noe jeg alltid gjør!

Klem Heidi

Bli med i samtalen

  1. Kan ikke høre med vegvesenet hvor de får tak i slike stolper? Ev høre om kommune eller noen entreprenører har noe som ikke kan brukes av de lenger?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *