6 av mine negative sider…

 Foto: Rebecca Mender

  1. Jeg biter negler – vet det, dårlig vane, klarer ikke å slutte… Det vil si, jeg klarer å slutte, men da må jeg ha de lange og fine og det passer svært dårlig inn i mitt liv… Og det betyr heller ikke spesielt mye for meg 😉
  2. Jeg har ofte for mange ideer og for mange baller i luften. Og gjør jeg noe går jeg gjerne all inn for det… Resultatet er, vil jeg si, at man oppnår mye, men noen ganger blir litt sliten av seg selv..
  3. Jeg er lat. Kan jeg velge vil jeg ofte helst sove lenge og ligge på sofaen. Heldigvis har jeg en livsstil som gjør dette umulig og jeg kunne ikke tenke meg noen annen livsstil heller så jeg kan ikke se at dette noen gang blir noe problem 🙂
  4. Jeg klarer faktisk ikke å slappe av på sofaen… Det hender en gang i blant at jeg legger inn en frikveld og får unna alt jeg MÅ gjøre før middag. Resultatet er stort sett at jeg allerede under middagen blir litt stresset for hva jeg skal bruke resten av dagen på…  Det samme med å sove lenge. Jeg elsker de få gangene vi kan sove ut, ha kaffe på sengen og familiestund der om morgenen.. Samtidig føler jeg har «kastet bort» tid hver gang jeg gjør det… Helt tullete!
  5. Jeg kan ikke forskjell på høyre og venstre.. Det er faktisk sant… Og jeg har jobbet svært hardt for å lære meg det det.  Jeg tenker mye ved å visualisere ting og når jeg ikke kan høyre og venstre er det også vanskelig å visualisere det. Det vil igjen si at det meste av min hukommelse rundt ting som er relatert til høyre og venstre ikke eksisterer.. Hvilket bein var det den haltet på igjen sa du? Aner ikke.. 🙁 Tenk hvordan det er å instruere meg i dressur og sprang, hvor både høyre og venstre sies minst 2 ganger pr. minutt… Kanskje ikke så rart jeg ikke blir god… Det eneste som faktisk har klart å klore seg fast i bakhodet her, uten at jeg må tenke 10 sekunder hver gang, er hvilken side av veien man kjører på… Dette gikk også veldig fint i England da merkingen der er så god, men etter at jeg kom hjem igjen går det til tider litt i ball for meg.. Helt utrolig!?                         Retningssans derimot – DET har jeg og jeg er faktisk ganske god på kart 😉
  6. Jeg er ekstremt dårlig på ansikter og navn.. Dette er uten tvil den av mine dårlige sider jeg misliker aller mest.. Jeg kan hilse på folk, snakke med de og huske samtalen godt, og uken etter kjenner jeg de ikke igjen.. Når jeg jobbet i butikk kunne en kunde be meg hente noe på lageret og jeg husket ikke hvem som hadde spurt når jeg kom tilbake. Faktisk ganske trist om jeg skal være ærlig.. Så om jeg ikke hilser når jeg burde, beklager!!

Ønsker alle en god helg! Håper å se så mange som mulig på Starum 🙂

Klem Heidi

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *