Årets siste eventyr blir…

Så er vi klare for årets siste – og flotteste? – stevne….

Vi har også i år fått en av plassene og muligheten til å ri i Boekelo! Boekelo er et helt fantastisk stevne med finale i Nations Cup og eneste klassen er CCI***. Hele arrangementet er en folkefest med 60 000 besøkende og publikummere.

Banen i fjor var noe av det fineste jeg har sett og jeg tviler ikke på at det blir noe dårligere i år!

Vi reiser allerede mandag og regner med å være fremme tirsdag morgen. Onsdag er det første veterinær sjekk og torsdag og fredag er det dressur. Lørdag er den spennende terrengdel og søndag avslutter vi med sprang!

Legger ved noen bilder fra fjorårets terrengbane!

Deler av første vannhinderet sett bakfra

    

Stevnet kommer litt tett etter EM siden dette også er en CCI***, men Grålle har fått hvile det han skal etter EM og er fullt i gang og kjennes pigg og i meget god form. Optimalt sett skulle det gjerne ha kommet en uke eller to senere, men i år var det lite høststevner å velge i for vår del – og bedre enn Boekelo kunne det heller ikke blitt så når Grålle kjennes så fresh som han er er jeg sikker på at dette er riktig.

Om vi gleder oss? JA!

Takk til Eventing Photo /Hanna for fine bilder!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *