Accepted!

I dag begynte konkurransen så vidt med vet-sjekk midt på dagen. Før dette rakk vi en rolig morgen og Grålle fikk en dressurøkt før han ble badet og flettet.

I det vi skulle ut greide Grålle å tråkke løs en søm med det resultatet at han fikk et lite sår på den ene koden.. Ikke noe farlig, men nok til at det blødde.. Uten å stoppe.. Svært lite optimalt før en vet sjekk med en hvit hest!

Heldigvis gikk det greit til tross for litt blod på det ene beinet og Grålle er klar for konkurransen!

Etter vet sjekken var det tid for en god lunsj før startrekkefølgen skulle trekkes 16.30.

Vanligvis er jo Piia med oss på disse stevnene og er på disse møtene, men når jeg er eneste Norske til start og alene må jeg ta det selv uten at det er noe stort problem 🙂

Jeg hadde en plan om å ri sent i konkurransen om det ble mulig da det statistisk sett gir noe bedre dressurpoeng samt at man har mulighet til å se på de fleste i terrenget før man skal ut selv. Hvor det blir problemer og hvordan de forskjellige hinderene ris på best mulig måte. Samtidig har underlaget her en tendens til å bli noe tungt og det er meldt noe regn før terrenget.. Grålle hater tungt underlag og da raser tidsfeilene fort på så sånnsett kan det være en fordel å ri tidlig om det skulle bli tungt og oppridd..

Jeg fikk velge ganske fort og valgte å ri dressur sist på torsdag som start nr. 49 av 99 startende.

Så i morgen kl. 16.32 er det vår tur til å ri dressur! Kryss fingrene! Forhåpentligvis greier vi å gjøre det like bra som under EM!

Klem Heidi

Mamma tar hurtigopplæringen som Groom på strak arm og Grålle er mer enn fornøyd med å få bli med ut og spise gress! 

Bli med i samtalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *