Dressur Dressur Dressur…

Dressurdag i Boekelo… Mildt sagt en skikkelig dårlig dag værmessig! Det var meldt litt regn på formiddagen, men ingen store mengder og det skulle gå over i strålende sol. Dette skjedde ikke og i tillegg blåste det katter!

Vi hadde start nest sist kl 16.32. så Grålle fikk en økt tidligere på dagen. Det pøsregnet, men Grålle kjentes veldig myk, fin og samarbeidsvillig!

Været skiftet fortere enn man skulle tro var mulig, men ingen slapp unna å bli klissvåte. Når jeg skulle ut hadde det heldigvis klarnet opp igjen, til jeg festet siste spennen på hodelaget og hørte at regnet nok en gang slo mot stalltaket… Tre minutter senere når jeg gikk ut var det sol…

Og til tross for kraftig vind holdt regnet seg borte mens jeg red!

Grålle kjentes ganske fort tom og lite motivert for enda en dressurøkt til tross for at jeg hadde lagt inn kort oppvarming så det ikke skulle skje..

Da vi kom inn på banen våknet han og syntes ting var skummelt. Dette har hatt en positiv effekt før da han blåser seg litt mer opp, får litt mer energi og litt mere poeng. Men energien forsvant og jeg føler egentlig aldri at jeg kom til ridning under programmet…

Ikke noe som var noen krise, men vi var bare ikke «der» vi er på trening.

Galoppbyttet til høyre som vi endelig har begynt å lukte en liten løsning på funket ikke denne gangen… En annen ting vi ofte har feil på er bakdelsvendingene. Disse har jeg og Lillian prøvd å finne en løsning på og det kan det kanskje se ut som vi har klart! Det fungerte ikke optimalt, men ble ihvertfall utført rett og ikke underkjent, med karakterer fra 5 til 6,5 på begge.

Resultatet ble 60,77% og 58,8 straff.. Men det skilte MYE mellom dommerne.. En dommer ga meg 55% og en 65%.. Sjeldent dette skjer på dette nivået og jeg må innrømme at det er litt kjedelig når det blir så ulik dømming.. Men det gjaldt ikke bare meg i dag 🙂

Derimot er det en ting som er bra! Når vi red her i fjor red vi omtrent til akkurat samme resultatet i dressuren og dette var vi veldig fornøyd med det! Nå er jeg skuffet over samme resultat 🙂 I fjor stemte mye når vi oppnådde dette resultatet, mens i år stemte ikke ting helt når vi oppnådde det.. Så ting har skjedd! Og vi har mye å gå på!

I morgen bli det en rolig dag for Grålle, mens jeg skal fokusere på terrengbanen!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *