Boekelo 2017 : Check!

Søndag morgen – tidlig opp, ri Grålle litt varm i tilfelle han skulle være litt stiv etter gårdsdagen, og deretter flette og shine før siste veternærkontroll kl 9.00. Grålle kjentes fin og vi var klare for dagens avsluttende sprang kl.11.

På oppvarmingen kjente jeg fort at Grålle var fresh. Det siste året har vi byttet litt på å hoppe han på trinsebitt og kandar. På EM red jeg på trinse og når han etter terrenget er litt sliten greier jeg ikke helt å få han til å ha energien bak og han blir fort litt på framparten. Denne gangen valgte jeg å hoppe på kandar og jeg merket fort at jeg hadde en helt annen kvalitet i sprangen.

Banen var ganske teknisk og det ble to kjedelig bommer ned… Men han hoppet mye bedre enn på EM og jeg er fornøyd med runden om man ser bort i fra resultatet..

Med det avslutter vi Boekelo – og årets feltrittsesong!

Reisen hjem har begynt og i natt overnatter vi helt nord i Tyskland før de siste 1000 km hjem til Norge skal tilbakelegges i morgen.

Der venter noen fortjente ferieuker for Grålle før vi skal igang med vintersesongen! For NÅ skal det trenes! Vi har definitivt mye å forbedre før neste sesong og motivasjonen er helt klart det for å gjøre det!

Klem Heidi

Bli med i samtalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *