Om fortjente og mindre fortjente premier

På fredag fant jeg ut at jeg kunne tenkte meg å ri et stevne i helgen til tross for at det egentlig ikke var planen. Etter å ha vurdert alternativene ble det 110cm og 115cm sprang på Nordstrand med Melle lørdag ettermiddag.

Hun har hoppet veldig fint på trening og jeg har faktisk ikke ridd noen stevner på henne annet enn feltritt til tross for at jeg har hatt henne et år nå!

Vel fremme på Nordstrand lørdag var Melle klar og sprek som vanlig. Til tross for dette veldig ridbar og vi hoppet en fin dobbel null runde i 110cm. Dette holdt til en 2.plass i klassen av 8 startende.

I 115cm mistenker jeg at hun var litt mer sliten og ble litt løpete. Når Melle vil løpe er hun fremdeles lett å holde igjen og resultatet av dette kan bli at jeg ikke får henne helt foran sjenkel. Jeg ønsker heller ikke å la henne ta de store stegene på hindrene når hun løper og legger henne heller litt tett. Resultatet av dette ble en grei runde, men med 2 bommer ned.

Det holdt allikevel til seier i klassen som bare hadde 3 startende.. Overhode ikke fortjent, men vi ser på det som god trening.

Siden Nordstrand hadde egen hestebutikk på stedet for anledningen og delte ut gavekort i klassene kunne jeg kombinere premiene til en ting. Ofte vinner man jo masse man egentlig ikke har bruk for så jeg syntes dette er en veldig fin ordning!

Så Melle fikk med seg en kjempefin Kentucky grime med ekte saueskinn hjem! En grime jeg har syntes er veldig fin lenge, men også såpass dyr at det ikke er noe jeg ville brukt penger på normalt.

Så takk til Søndre Nordstrand for et fint stevne og fine premier! 🙂

Hjemme igjen fikk jeg god hjelp til kveldstellet! Nora er så på hugget i stallen om dagen og vil gjerne hjelpe med det hun kan! Gir hestene høy, møkker litt og tar inn.

Ikke veldig effektivt, men utrolig søtt!

 

I helgen fikk også stallen sin egen gløggkoker – kan man si at det er jul nå? 😀

Takk Therese!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *