Ting som tilfredsstiller

I helgen som var var det Rytterforbundets årlige grenkonferanse på Thon Hotel i Lillestrøm.

Jeg og resten av EM gjengen hadde fått æren av å innlede konferansen med foredrag om «Veien til EM».

Etterpå ble det god mat med utdeling av priser, og også i år fikk vi «årets prestasjon», veldig hyggelig!

Vi fikk også et morsomt dikt Maren skal ha æren for jeg gjerne deler med dere 🙂

I hverdagen merker jeg at jeg finner små gleder som er utrolig tilfredsstillende. En av de er å gjøre «gårdshest» til «konkurransehest igjen etter at de har hatt sin årlige ferie etter stevnesesongen.

Når Grålle har ferie får han ha helt ferie og koser seg ute på beitet sitt hele dagen. Pelsen og manen vokser seg lang, halen blir gul og skitten og han ser langt ifra ut som en hest som gjør det han normalt gjør på konkurransebanen!

Så å gi han en full klipp, et langt bad og trimme man og hale når han settes i gang igjen er veldig tilfredsstillende.

 

Litt morsomt å se tilbake på bildene fra EM og sammenligne! På bildet under – topptrent på EM, bildet over – litt rundere etter en lang, fortjent ferie!

En annen ting i hverdagen jeg alltid finner tilfredsstillende er når jeg får levert for og fyller opp på forrommet! Litt som å fylle opp kjøleskapet med mat før helgen 😉

Vi er utrolig heldige som får for av Naturlig hest! Hver gang det er noe jeg lurer på i forhold til foring kan jeg kontakte Kjersti som gir meg veiledning i hva jeg burde fore med og hva slags tilskudd hver av hestene bør ha. Det er så uendelig med tilskudd på markedet i disse dager, så om jeg skulle satt meg inn i alle selv hadde jeg ikke gjort annet J Så da er det fint å kunne spørre de som kan det! Hver hest er forskjellig og trenger forskjellig kosthold for å fungere optimalt.

Grålle er også omtrent tilbake i full trening og til helgen skal vi ha den første av vinterens Johan samlinger hos Annicken på Jeløya. Begge hestene får være med og vi gleder oss!

Er det en ting jeg merker betyr mye så er det samholdet vi seniorene har sammen – og hvor gøy vi alltid har det hver gang vi møtes.  Å konkurrere på det nivået vi gjør kan til tider være intensivt. Både i hverdagen og på konkurranse. Å ha andre som er i samme situasjon å diskutere og snakke om ting med som vet hva det innebærer er en stor fordel.

God helg! Nesten i hvert fall 😉

Klem Heidi

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *