Til Moss med flekkete hest

Forrige helg var vi som planlagt på Sprangtrening for Johan hos Annicken.

Fredag kveld hadde jeg planlagt å klippe Melle igjen, for hun hadde begynt å bli ganske langhåret. Den første  siden gikk bra, men rett etter jeg hadde begynt på den andre siden takket klipperen for seg… Typisk! Det skjer alltid og bare når jeg skal noe dagen etter og ikke rekker å få ordnet det! Det samme skjedde dagen før vi reiste til Boekelo.. Og da vokste pelsen til Grålle så fort så jeg måtte ta det rett før for at den ikke skulle rekke bli for lang igjen før terrenget..

Da jeg åpnet klipperen fant jeg en løs bit som heldigvis snille Jean mener han skal klare å fikse ganske fort!

Og heldigvis fikk jeg låne en klipper i Moss, så med en mindre pen, halvklipt hest dro vi avgårde lørdag.

Klipperen jeg fikk låne visste seg å heller ikke fungere på grunn av sløve blader. Som siste løsning hadde jeg tatt med hundeklipperen jeg har til hodet og den fungerte overraskende bra på resten så det var faktisk en ferdigklippet hest som møtte i tide til timen sin!

Lørdag jobbet vi med helt grunnleggende ting og mye cavaletter og små hinder, mens på søndag hoppet vi hel bane som om det skulle vært stevne. Grålle fikk hoppe 130cm og Melle 120cm.

Begge hestene hoppet fint og det var moro å høre at Johan var fornøyd med hvordan jeg og Melle fungerer sammen. Johan har hatt Melle selv i en periode og kjenner henne ganske godt, så det er jo en fordel 🙂

Fornøyde hester på besøk på Jeløya 

Som vanlig hos Annicken ble den en lang kveld med masse god mat og mye hesteprat! Evaluering av 2017 sesongen og diskusjoner rundt 2018 sesongen.

Mandag var nok Melle fortsatt litt sliten etter helgen, for da vi skulle ri ut og jeg ble stående å snakke 5 minutter på stallgangen sovnet hun faktisk! Så ille at jeg trodde hun skulle ramle!

Men så fort jeg var i salen våknet hun som vanlig og var ikke så trøtt allikevel 😉

I helgen skulle vi ridd klubbstevne på Gjerdrum med innlagt klubbmesterskap. Klubbmesterskap er en stor greie internt i vår klubb og jeg var veldig klar til å forsvare klubbmestertittelen fra i fjor, men denne uken har jeg måttet innse at jeg ble nødt til å omprioritere og ikke dra allikvel. Kjipt, for jeg hadde gledet meg, men jeg merker også at en vellykket jul hjemme med familien betyr mye.

Men neste år.. DA skal vi ta tilbake den tittelen! 😉

God helg!

Klem Heidi

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *