Klubbmesterskap 2017

  Så ble det stevne på oss i helgen allikevel..

Ikke planlagt, men sent lørdag kveld ble jeg «overtalt» til å komme allikevel og utsette alt jeg hadde planer om å få gjort hjemme søndag.

Klubbmesterskap i sprang i Ullensaker Rideklubb er ikke noe tull og er man på stevne for å hente lette premier er dette et stevne jeg anbefaler alle å holde seg langt unna! For skal man vinne 110cm her må man ri fort..

To av hestene og rytterne på lista er på landslaget i feltritt og enda tre til tilknyttet landslag/elitegrupper.

Så i 110cm var dette resultatlista:

Melle var først ut i klassen og da er det ikke alltid lett å vite hvor lista ligger. Hun red feilfritt og fort og jeg var veldig fornøyd med runden hennes!

Men som dere ser på lista holdt det ikke langt opp, selv om det var lite som skilte!

Grålle var sist ut i klassen og da visste vi hva vi måtte gjøre. Grålle hoppet veldig fint, men jeg red helt elendig. Hindrene er allikevel såpass lave i 110cm at det gikk greit. Vi var raske, men ikke raske nok! Så Grålles EM Groom Stine med sin Hoss vant klassen, mens Emilie og Chillo vant klubbmesterskapet.

Gratulerer til begge to!

Grålle 4 plass i klassen og sølv i klubbmesterskapet.

I 120cm tenkte jeg at nå var god ridning det viktigste. Vi har jobbet mye med å få kvalitet i sprangene og nå ville jeg ha mer fokus på det igjen enn å ri fort.

Grålle hoppet fortsatt fint og jeg hadde begynt å ri igjen, men en kjip bom ned i grunnomgangen.

Melle hoppet også en veldig fin runde, men klarte å rive siste bommen.. Typisk! Men hun hoppet kjempefint og også i denne klassen måtte vi ha ridd superfort for premie og det var ikke planen så det var ingen krise.

Begge bilder av Melle fra Stevnet på Nordstrand for et par uker siden. Foto: Bjørn Hammerseth

Vel hjemme søndag kveld kom alle tingene jeg skulle ha fått gjort hjemme veltende over meg igjen og med det kom også angeren på at jeg hadde dratt snikende..

Så det blir nok noen sene kvelder for å ta igjen ting denne uken 😉 Men gøy var det i hvert fall, og aller mest, veldig god trening!

Ha en fin uke!

Klem Heidi

Bli med i samtalen

  1. Hei! Spennende å lese om hvordan du trener hestene dine! Skulle gjerne likt et innlegg med tips til trening av rytter: koordinasjon, styrke (øvelser, gjerne utholdende styrke og maksimal) og utholdenhet, samt noe bevegelighet?

    1. Hei! Hyggelig! Og tusen takk for innspill! Skal få skrevet litt om dette rett på nyåret jeg 🙂 God jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *