Nytt år – nye muligheter!

Juleferien er definitivt over og hverdagen er igjen over oss. Fordelen er at nå går det igjen mot vår og om under 12 uker har vi ridd 2018s første feltrittstevne!

Uansett, hjemme på gården har det vært en rolig juleferie for både to og firbeinte. Ingen har hatt fri, men alt har gått i et litt roligere tempo enn normalt og vi har rukket å kose oss og ha litt fri i tillegg.

I julen kom endelig den skikkelige snøen vi har ventet på og for første gang siden frosten kom kan ridebanen kalles bra! Den har siden November vært helt grei å ri dressur på, men nå kan jeg til slutt kalle den bra.

Hjemme på gården har vi løypemaskina til skiforeningen stående. Fordelen med det er at vi får bruke den om vi har behov for det selv. Helt perfekt for å preppe fint snøunderlag på bane!

Så Jean var snill og kjørte over og det første hinderet siden oktober ble nå hoppet ute 🙂

Julen er familietid og jeg og Nora fikk endelig laget en skikkelig snømann! Skal sies at mor kanskje ble litt revet med og tok litt over…

En rolig jul har gitt plass til å teste gamle ferdigheter! Vi klatret mye før, men nå er det noen år siden. Veldig gøy og veldig god trening! Og utrolig nok satt gamle kunster bedre enn forventet og jeg klarte fortsatt klatre en 7- vegg, for de som vet hva det innebærer 🙂

Snille Mari som rir Fjellvind kom innom på lille julaften med hjemmelagde strømper til alle hestene!

Julegrøt med alle oppstallører med familie på låven julaften formiddag!

 

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *