En veldig trist avgjørelse

Dette er kanskje det kjedeligste innlegget jeg har skrevet her..

Forrige uke har det vært stille fra min side, rett og slett fordi det var en ganske så kjip uke. Og det var ikke på grunn av kulden, men fordi stallen hadde en hest mindre.

Å konkurrere på det nivået jeg gjør koster mye og all satsningen som ble gjort i fjor har satt sitt preg på økonomien.

Jeg har i lang tid lett etter løsninger for den kommende sesongen, men til slutt kom jeg til et punkt hvor jeg ikke så noe annet valg enn å selge Melle. Uansett hvor lite lyst jeg hadde til å gjøre det og det har vært en tung avgjørelse. Hun gir en enorm ridefølelse og hun kommer til å være savnet i livet mitt.

Eneste lyspunkt i det hele er at hun blir i Norge og kommer til en fantastisk familie jeg kjenner fra før! Jeg er så glad for at det er Marthe og Liv Jorunn Haugen som har kjøpt henne! Faktisk så kommer hun tilbake på stallen hvor hun stod når Lise hadde henne og med flere rundt henne som kjenner henne fra tidligere.

Jeg må bare legge ved en film av de, de er jo så fine sammen!

Gleder meg veldig til å følge Marthe og Melle i de kommende sesongene!

Så, nå er det sånn at jeg sitter med bare en hest å konkurrere den kommende sesongen, men jeg kunne egentlig tenkt meg å ridd mer.

Jeg vurderer derfor å ta inn en unghest eller lignende om noen har en hest de ønsker ut på konkurransebanen denne sesongen, hovedsakelig i feltritt.

Så om noen der ute ønsker et sammarbeid så ta kontakt 🙂

I dag har Grålle fått tannrasp og vaksine før sesongen. Men hvor er våren???

Klem Heidi

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *