Endelig!

Etter en rolig påske er hverdagen virkelig tilbake for fult og godt er det! Tross store mengder snø fortsatt er våren definitivt her og de lange lyse kveldene gir masse energi til å trene og jobbe, både mot sesongstart og hjemme på gården.

Nå er det endelig bare to uker til vi reiser til Sopot og vi er godt i gang med kondisjonsarbeidet. Grålle virker å være i god form og er også glad for at det endelig går mot sommer og sesongstart. Han har mye ekstra energi og er redd den minste småting, noe som er helt ulikt han normalt 🙂

Etter en iherdig innsats fra både meg og Jean de siste ukene er ridebanen endelig blitt bra!

I morgen kommer Lillian til oss og jeg skal ikke nekte for at det blir godt å få trent program på 20*60 ute igjen!

Hindrene er fremme og det er bare velstand. Vi har fått hoppet litt terrengrelatert og litt rust må jeg innrømme at det er å spore etter en lang vinter 🙂

En annen ting jeg har gjort i sesongoppkjøringen er å ta en full blodprøve analyse på Grålle. Ikke fordi jeg mistenker noe, men på dette nivået må man også jobbe forebyggende. Alle prøvene var veldig fine, med unntak av litt lite Sink som kan påvirke høver og hår uten at det var noe kritisk for Grålle sin del.

Så da får han Sink tilskudd en periode til det har stabilisert seg.

Legger ved noen bilder fra påsken til slutt 🙂

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *