Sprangstevne og forberdelser

Sesongstarten er nær og forberedelsene er definitivt i gang for fult! Denne uken er alt av stevnedekken og andre ting som har støvet ned de siste månedene fått seg en tur i maskinen og mye er faktisk klart allerede.

Tirsdag kommer Stine til meg og onsdag kjører vi sammen nedover mot Polen, med en liten stopp i Sverige for å hoppe litt terrenghinder hos Johan 🙂 Jeg var sikker på at det var noe det skulle bli mulig å gjøre her før vi dro siden vi nesten er i mai, men nei… Men nå har jo denne vinteren vært ekstrem og!

En annen ting jeg ikke har fått muligheten til å gjøre ute i år er å ri et sprangstevne ute. Alt som var planlagt er også i sprang blitt avlyst på grunn av forholdene.

Gjennom vinteren gjør man jo gjerne litt justeringer, bytter litt utstyr osv. og da er det alltid lurt å teste det ut på et nasjonalt sprangstevne før man drar av gårde på de større, viktige stevnene.

Så første mulighet på Østlandet i år er i Fredrikstad denne hegen, så i dag reiser vi dit for å ri en 130cm klasse. På den måten rekker vi å gjøre de aller siste justeringer om det skulle være noe før vi reiser til Sopot.

Nå gleder vi oss til gjensyn med Sopots store hinder!

All jobben jeg la ned i å få banen ridbar var definitivt verdt det for vi har fått noen fine gjennomkjøringer av dressurprogrammet med Lillian de siste ukene!

Og forresten, for de som ønsker å følge oss enda nærmere «backstage» på stevner (og hjemme), følg oss på Instagram for nesten daglige bilder og småfilmer 🙂

https://www.instagram.com/heidi_bratlie_larsen/

Tilfeldig bilde fra Instagram 🙂

Må bare legge med et bilde av Wille og Kevin, en grand danois på 92kg(!) vi hadde besøk av her om dagen, til slutt!

Ha en fantastisk lørdag!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *