Overstått dressur i Sopot

Etter en fin reise på totalt 26 timer er vi vel fremme i Sopot! Jeg, Jean og Grålle kjører sammen med Stine og Hoss, koselig for både to og firebeinte! I tillegg er det praktisk å kunne dele på det man kan når bare båten alene koster 7000kr i dette tilfellet.

På veien ned stoppet vi hos Johan i Halmstad hvor vi hoppet litt i terrenget med Hans og Leopold. Hestene var spreke og glade for å være ute! Det kjennes at det er litt rust der etter en lang vinter, men av erfaring vet jeg at det pleier å forsvinne fort i det jeg rir ut av startboksen! Så om det stemmer gjenstår å se på søndag da… 😉

Stedet stevnet er på i Sopot ligger midt i byen på et flott ridesenter! Grålle har fått en stor fin boks med vindu han kan titte ut av! Fint når man må stå på boks mesteparten av dagen i motsetning til hjemme hvor han går ute i 12 timer.

Selv kan vi heller ikke klage på vår supre leilighet med utsikt over hele terrengbanen! Tommel opp for Airbnb!!!

Vi kom frem til stallene rundt kl 9 i går, hestene fikk gresse, hvile litt og gå en liten dressur økt- Grålle kjentes fresh og fin etter reisen!

Så i dag startet alvoret med dressur. Vi har trent mye i vinter og jeg har vært fornøyd med utviklingen og gledet meg til å se om vi kunne få til det samme her. Grålle er så fin på stevner og gjør virkelig det han kan! Problemet er at han da fort kan gi alt til å begynne med og så gåt lutfen litt ut. Dette skjedde også i dag og det ble litt tomt inne på banen. I tillegg ble det noen missforståelser og noen taktfeil i økningene som han endelig har begynt å skjønne. All skyld på meg selv 🙂

Gallopbyttet vi sleit sånn med i fjor har vært bra i hele vinter og nå ble det en etter bak igjen, det er skikkelig irriterende!

Resultatet ble 60,5% og det er ikke akkurat det jeg hadde håpet på.. Et par prosent til hadde vært fint.. Jobbe mer!!!

Men uansett hvordan det gikk i dag er reglene eendret i år og det merkes på resultatene. Dressuren betyr 30% mindre, så med andre skiller det mindre. Desto viktigere blir sprangen i morgen!

Vi rir 10.15, ønsk oss lykke til!!

Første titt fra søndagens terrengbane, mer om den i morgen 🙂

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *