Sprangdag i Sopot – opp og ned!

Sprangdag i Sopot. Som jeg sa i går betyr sprangen mer nå som dressuren teller mindre, og en fin runde i dag var viktig for oss. Og endelig satt sprangen! Banen var vanskelig, med mange trange avstander og en makstid som var vanskelig å klare. Grålle blir fort litt tung om man alltid rir i samme tempo og alltid treffer likt på steget. I dag fant jeg en fin rytme med noen steg litt frem og noen mer tilbake. Grålle var veldig forsiktig hele veien  og kjempet som helt i den veldig trange trekombinasjonen. Resultatet ble en super feilfri runde innenfor tiden!

Film fra dagens runde:

Det var kun tre feilfrie i dag og det har gitt utslag på resultatlistene før morgendagens terreng. Jeg ligger nå som nummer 8 og Stine som nr 10 av 24. Så terrenget blir virkelig spennende nå! Så alle som krysset fingrene for oss i dag, gjør det i morgen og!!!

Banen er forholdsvis enkel og det passer oss bra nå som dette ble årets første stevne. Men det er fortsatt en CIC*** og man skal ri for å klare linjene. Tiden blir også ekstra avgjørende nå som det skiller mindre mellom plassene.

Her kommer litt fra terrengbanen!

Vi gleder oss, og vi føler oss klare!

Heia heia!

Klem Heidi

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *