At man ikke lærer…

Vi har hatt noen fine dager etter at vi kom hjem fra Sopot og det har gått mest i hvile og gress for Grålle sin del og funderinger rundt neste stevne og gårdsarbeid for min egen del.

At Grålle er i form etter Polen er det i hvert fall ingen tvil om!

Han blåser seg opp som en hingst for ingenting og stakk til og med meg på tur her om dagen. Ok, kanskje ikke så gjennomtenkt å forvente at han skulle trave rolig i bakken vi alltid galopptrener, men greit, Grålle fikk det nå i hvert fall som han ville for jeg måtte bare le og hadde ikke sjans å holde han igjen!

Godtroene naiv var jeg vel også når jeg tenkte at Grålle sikkert kom til å bli stående der om jeg satte opp en liten gresspaddock til han på plenen…

Nå er det faktisk lenge siden han har hoppet noen gjerder og da er lista litt høyere før han gjør det og, så jeg hadde trua!

Så mens han koste seg der var jeg og Jean ute på det ene beitet for å få sådd i litt ekstra frø til beitesesongen. Plutselig blir det fult liv blant alle hestene og i full galopp ned fra hagen kommer – Grålle… Selvfølgelig…

Heldigvis løper han rett inn på beitet hvor vi holder på så vi får sperret han inne der, men det var det lite hjelp i… Når han først har hoppet et gjerde tar han gjerne ti til i samme slengen på eget initiativ og i dag var ingen unntak. Så han løp litt rundt og hoppet litt inn og ut før han fikk roet seg og virket veldig fornøyd med det. Ikke mer gress på Grålle den dagen..

Klok av skade visste jeg hva som ventet når Grålle først hadde hoppet en gang, så da var det bare å finne frem kamera og popcorn og se på 😉 Stoppet han får man ikke gjort uansett.. Så her har dere Grålle på «egentrening terreng»:

Gjerdet lå nede fordi vi kjørte inn og ut med trakoren og det ikke skulle ha vært hest der…

Det som er fint hos oss er jo at det ikke er noen trafikk og om en hest kommer seg løs gjør det veldig lite. De holder seg alltid nært og det blir sjeldent noen skumle situasjoner av det. Heldigvis! Og Grålle gjør jo som han vil uansett så…

                    Skal gjøre alt selv… Og ja, hun har også valgt sjabrakk selv 😉

Og Nora er blitt så ivrig i stallen nå! Hun vil ri hver eneste dag, både på jiiidebanen og i skogen. Først på Wille og så på Grålle med meg. Og hun skal hjelpe til og være med på alt. Det er jo veldig gøy, så jeg prøver å ta henne med så mye som mulig selv om ting fort tar litt mer tid.

Neste stevne er meldt og allerede neste helg er vi på vei! Og denne gangen skal vi ganske langt.. Alt om neste stevne kommer i neste innlegg!

Ha en fin langhelg!

Klem Heidi

Legger ved noen bilder av Lille Wille som herser med de eneste han kan herse med på gården – kattene.. Hver gang han ser en katt prøver han å angripe de. Hysterisk morsomt for alle andre enn kattene!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *