Frankrike neste!

Ja, allerede førstkommende lørdag setter vi oss i bilen for den lange reisen på 200mil sørover til Frankrike, nærmere bestemt Saumur ca. 3 timer sør for Paris. Der skal vi ri CCI*** og det blir et viktig stevne for det er også kvalifisering for VM og EM neste år! Så vi trenger alle ønsketenkninger vi kan få 😉

Vi reiser grytidlig lørdag og forventer å være fremme i Saumur tirsdag. Selve stevnet begynner med horse Inspection onsdag, dressur torsdag eller fredag, terreng lørdag og så ny horse inspection og sprang søndag. Og vi gleder oss veldig! Saumurs bane er litt spesielt på den måten at den går i mye skog og er ganske kupert, akkurat sånne type baner både jeg og Grålle liker og også ofte gjør det bra på! Det blir definitivt ikke noen lett bane og jeg er veldig spent på å se den!

Med på reisen denne gangen er både Jean og Nora og det er alltid litt ekstra hyggelig når vi kan dra sammen. Jean er i tillegg en veldig god støtte for meg å ha, både med hjelp til alle mulig småting som brodding og møkking i stallen og kanskje aller mest som psykisk støtte og motivator. Selv om han ikke skjønner det selv 😉

Et veldig overraskende og ekstremt gledelig nytt medlem som brått skal være med oss på turen er denne fine hengeren!

Jeg har drømt om en sånn henger i årevis, men aldri trodd at det faktisk skulle bli en sånn og det var heller ikke planen. Jeg kjøpte jo ny henger i fjor høst og tanken var å beholde den. Allikevel etter litt vurdering ble den solgt i helgen og denne nye, som er litt større, kjøpt dagen etter.

Utrolig fin! Med kjempegod plass til hestene og stort salrom man kan gå inn i samt ha stevneskapet i. Blir ikke vanskelig å pakke til stevner nå!

Hjemme  på gården går alt sin vante gang. Vi trener på alt vi kan før Saumur, både sammen og Grålle med sin egentrening i sprang.

Vi sperrer alltid av beitene noen uker om våren mens gresset gror, men det er definitivt ikke Grålle enig i så han velger selv hvilken side av gjerdet han er på.. Greit nok, jeg må innrømme at jeg stort sett tilgir han alle diva-nykker han har 😉

Dagene har vært varme og herlige! Vi har jobbet, mens andre har sløvet i skyggen..

Denne uken har vi også hatt besøk og stiftet et nytt bekjentskap, men det skal dere heller få høre mer om når vi er hjemme fra Frankrike!

Løpende oppdateringer fra reisen kommer underveis til helgen, det blir definitivt en ekstremt spennende tur!

Ønsker alle en fin 17.mai!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *